Mitt plagg Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mitt plagg

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

L
Leora
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Mitt plagg och deras sortiment av sjukvårdskläder. Jag sökte efter arbetskläder för vård och omsorg, och hittade vad jag behövde på deras webbsida till ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Positiv erfarenhet av Mitt Plagg

  Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Mitt plagg och deras sortiment av sjukvårdskläder. Jag sökte efter arbetskläder för vård och omsorg, och hittade vad jag behövde på deras webbsida till ett överkomligt pris. Det som verkligen stack ut var kvaliteten på kläderna - de höll hög standard med fina detaljer. Dessutom fanns det många olika färger att välja mellan vilket gjorde att man kunde kombinera sin yrkesklädsel precis så som man ville. Leveranstiden var också väldigt snabbt, vilket jag uppskattade eftersom jag hade bråttom med min beställning. Jag skulle definitivt rekommendera Mitt plagg till alla som söker efter bra arbetskläder för vård-och omsorgssfären eller andra yrken där höga krav ställs på klädkodens professionalitet.


Andra personer tittade också på