Milker Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Milker

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

X
Xander Kihn
Jag är verkligen tacksam för min erfarenhet av Milker. Deras amningskläder är av hög kvalitet och det märks verkligen att deras design är utformad med tanke på både utseende och funktion. Det finns...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Milkers eleganta klänningar: perfekt för blivande mammor!

  Jag är verkligen tacksam för min erfarenhet av Milker. Deras amningskläder är av hög kvalitet och det märks verkligen att deras design är utformad med tanke på både utseende och funktion. Det finns ett brett sortiment vilket gjorde det lätt att hitta de kläder som jag behövde under min graviditet samt när jag började amma. Förutom högkvalitativa produkter erbjuder Milker en snabb leveranstid, så jag fick mina beställda varor inom några dagar efter beställning. Kundservicen hos Milker var också fantastisk - personalen svarade snabbt på alla mina frågor om storlekar och passform. Sammanfattningsvis kan jag säga att mitt besök hos Milker har överträffat mina förväntningar, och jag skulle definitivt rekommendera denna butik till andra gravida eller ammande mödrar som söker efter praktiska men ändå stilfulla kläder.


Andra personer tittade också på