Microsoft Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Microsoft

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kailyn
Microsoft har verkligen lyckats skapa en unik och imponerande spelupplevelse genom sin Xbox. Efter att ha köpt konsolen blev jag genast fängslad av dess oöverträffade funktionalitet och grafiska pr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Xbox – Microsofts måste-uppleva-spelkonsol

  Microsoft har verkligen lyckats skapa en unik och imponerande spelupplevelse genom sin Xbox. Efter att ha köpt konsolen blev jag genast fängslad av dess oöverträffade funktionalitet och grafiska prestanda. Det finns tillgång till en stor mängd underhållningsmöjligheter, som inkluderar både nya och gamla spel - allt för att uppfylla dina spelfantasier. Jag skulle också vilja påpeka deras dedikerade communitysida där jag har hittat likasinnade människor från hela världen. Jag kan chatta med dem, utbyte erfarenheter eller komma med feedback om framtidens uppgraderingar. Allt som allt är det svårt att finna något negativt när det kommer till Microsoft's Xbox-erbjudanden - de lever verkligen upp till sitt rykte och gör allt för sina användare.


Andra personer tittade också på