Melyon Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Melyon

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Daryl Wisozk
Jag har nyligen testat Melyons hudvårdsprodukter och jag är mycket imponerad av deras kvalitet och effektivitet. Det som verkligen skiljer denna produktlinje från andra på marknaden är dess inklusi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Inklusiv hudvård: Min erfarenhet av Melyon

  Jag har nyligen testat Melyons hudvårdsprodukter och jag är mycket imponerad av deras kvalitet och effektivitet. Det som verkligen skiljer denna produktlinje från andra på marknaden är dess inklusiva inställning gentemot människor med olika typer av hudtoner. Som någon med mörkare hy, har jag ofta haft svårt att hitta produkter som uppfyller mina behov. Men detta var inte fallet med Melyon; deras sortiment innehåller specifika ingredienser som anses vara särskilt fördelaktiga för personer med mörkare hy. Detta innebär dock inte att de endast vänder sig till en viss grupp människor. Produkterna fungerar lika bra för alla, vilket visar hur väl genomtänkt sortimentet verkligen är. Mina favoritprodukter just nu är Body Butter och Face Mist – båda doftar underbart samtidigt som de ger mig den rätta hydreringen för min hudtyp. Jag skulle definitivt rekommendera dessa produkter till någon annan vars skönhetsrutin saknar det där extra!


Andra personer tittade också på