Megashop Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Megashop

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Fred Herzog
Jag har nyligen handlat från Megashop och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet därifrån. Jag behövde köpa nya bläckpatroner till min skrivare och hittade deras webbutik som erbjöd låga priser på ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Positiv Erfarenhet hos Megashop.se

  Jag har nyligen handlat från Megashop och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet därifrån. Jag behövde köpa nya bläckpatroner till min skrivare och hittade deras webbutik som erbjöd låga priser på både bläckpatroner och lasertoner. Det första jag märkte var det breda utbudet av olika produkter, inklusive kontorsmaterial och butikstillbehör. Jag uppskattade också att de erbjuder svensk miljötoner till ett lägre pris än andra butiker, vilket ger mig ett bättre samvete när jag använder min skrivare. Jag kunde enkelt söka efter min produkt via deras användarvänliga plattform, beställningen gick snabbt och smidigt, och leveransen kom inom några dagar. Den anlände välpackad i en kartong som noggrant skyddade varorna under transporten. Personligen är jag mycket imponerad av deras effektivitet samt den professionella servicen som de erbjudit mig genom hela processen. För alla privatpersoners eller företagsbehov kan mitt starkaste tips vara att prova Megashop.se - du kommer inte bli besviken!


Andra personer tittade också på