Megafynd Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Megafynd

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kevon Watsica
Jag har precis använt Megafynd för att köpa några produkter och jag är mycket nöjd med min upplevelse. De levererade enligt den givna tidsramen och produkten var i utmärkt skick när den kom fram ti...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Upplevelsen hos Megafynd Titulo: Billiga märkesvaror på nätet

  Jag har precis använt Megafynd för att köpa några produkter och jag är mycket nöjd med min upplevelse. De levererade enligt den givna tidsramen och produkten var i utmärkt skick när den kom fram till mig. Det som jag verkligen uppskattade hos Megafynd var det stora urvalet av överskott från kända varumärken. Jag hittade allt jag letade efter till ett rimligt pris, vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu bättre. Megafynds webbplats är mycket användarvänlig och navigeringen på sidan går snabbt och smidigt. Dessutom fanns det många betalningsalternativ att välja mellan. Alla dessa faktorer sammantaget gör Megafynd till en plats jag definitivt kommer att handla på igen i framtiden.


Andra personer tittade också på