Mediumtall Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mediumtall

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Devonte Corwin
Mediumtall är verkligen en fantastisk butik för alla långa människor. Jag köpte deras t-shirt och var oerhört nöjd med passformen. Eftersom jag innan hade svårt att hitta tröjor som var både smala ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Länge leve längre kläder!

  Mediumtall är verkligen en fantastisk butik för alla långa människor. Jag köpte deras t-shirt och var oerhört nöjd med passformen. Eftersom jag innan hade svårt att hitta tröjor som var både smala och tillräckligt långa, blev jag positivt överraskad när jag provade på Mediumtalls kläder. Kvaliteten på T-shirten höll också hög standard, det kändes verkligen som ett premiummaterial. Fri frakt gjorde också processen mycket bekvämare. Det mest imponerande med Mediumtall är dock de två vänner som ligger bakom märket - man kan verkligen känna passionen för kläderna genom produkterna. Jag rekommenderar starkt denna butik till alla mina vänner över 180 cm!


Andra personer tittade också på