Medgravyr Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Medgravyr

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mr. Benedict West
Jag har nyligen köpt en personlig present från Medgravyr och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag älskar idén om att ge bort presenter med namn, och deras sortiment av produkter är...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk kundupplevelse hos Medgravyr

  Jag har nyligen köpt en personlig present från Medgravyr och jag måste säga att min erfarenhet var fantastisk. Jag älskar idén om att ge bort presenter med namn, och deras sortiment av produkter är imponerande. Det fanns så många alternativ att välja mellan för alla tillfällen, från dopgåvor till bröllopspresenter. Det som imponerade mig mest var deras utmärkta kundservice. Personalen var väldigt hjälpsamma och svarade snabbt på alla mina frågor via livechatten på deras hemsida under dagtid. Fraktkostnaden på endast 59kr är också mycket rimligt. Jag blev verkligen nöjd med det slutliga resultatet av graveringsarbetet! Produkten jag beställde kom precis som beskrivet; i hög kvalitet och exakt vad jag ville ha. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Medgravyr för alla som letar efter en personlig present eller graveringstjänst. Bra priser, ett stort urval av märken och god service - vad mer kan man begära?


Andra personer tittade också på