MattConcept

Alla recensioner

MattConcept

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

MattConcept

En matta finns inte bara till för att vara skön under fötterna, en matta är så mycket mer. Med hjälp av mattor kan man ge ett rum karaktär och en mycket mer hemtrevlig känsla. Tro mig, en fin och skön matta kommer att vara en väldigt bra investering, som förhoppningvis håller i flera år. Mattor kommer i alla möjliga färger, former och material och om du är ute efter en ny matta ska du kolla in sortimentet hos MattConcept. 

Mer om MattConcept
Under 2006 lanserades MattConcept på marknaden och sedan dess har de varit verksamma via sin nätbutik. Stor kunskap, säkerhet och hög service är det som MattConcept alltid strävar efter att erbjuda sina kunder. MattConcept är ett relativt litet företag men tack vare det har de möjlighet att erbjuda sina kunder en personlig kundtjänst som alltid försöker att stå till tjänst. Företaget säljer en hel del produkter till privatpersoner men om du driver ett företag eller en verksamhet och är i behovet av mattor kan även MattConcept arbeta tillsammans med dig med större projekt

Det som MattConcept erbjuder sina kunder
Mattor, rum, textil inredning, heltäckningsmattor och så vidare är några av de olika produktkategorierna som finns att välja och vraka mellan hos MattConcept. Om du som kund är ute efter en matta som dessutom är snäll för plånboken kan du kolla in fliken ”outlet” där produkterna som erbjuds till extra bra pris blivit samlade. MattConcept säljer redan mattor i färdiga storlekar, men det går även att köpa en måttbeställd matta hos dem. Om du ska köpa en matta utgående från egna mått, har du möjligheten att först beställa hem gratis provbitar för att se vad som skulle passa. Då kunderna gör beställningar via hemsidan så är fraktavgiften på den slutgiltiga beställningen alltid 79 kr oberoende hur stor eller liten beställning det handlar om. UPS eller DHL är de företagen som levererar de större mattorna och Schenker levererar de som är mindre än 200 cm. Gör kunderna beställningar till andra länder in i Sverige så kommer fraktkostnaderna att variera, vilket kan ses innan kunden genomför sin beställning. 14 dagar har kunderna på sig att göra returer om de känner för det.  För att göra en retur, eller ställa en mattrelaterad fråga har MattConcept en kundtjänst som kan nås både via telefon och på e-post. Innan du ställer din fråga ska du inte glömma att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna. 

Åsikter och recensioner om MattConcept?
Här på ReviewsBird samlar vi recensioner om en massa företag, nu i detta fallet om mattföretag MattConcept. Om du redan köpt en matta hos dem och känner att du vill dela med dig av dina tankar och åsikter har du möjligheten att göra det nu. Du kan helt gratis skriva en recension här inne hos oss som sedan kommer kunna vara till stor hjälp för många där ute som är på jakten efter den perfekta mattan.