MattConcept Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

MattConcept

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Edwina Nader
Jag har nyligen köpt en matta från MattConcept och jag är mycket nöjd med mitt köp! Att handla på deras hemsida var väldigt lätt och bekvämt. De hade ett brett utbud av olika mattor i olika färger ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Enkelt Och Bekvämt Köp Av Mattor På Nätet!

  Jag har nyligen köpt en matta från MattConcept och jag är mycket nöjd med mitt köp! Att handla på deras hemsida var väldigt lätt och bekvämt. De hade ett brett utbud av olika mattor i olika färger och material att välja mellan. Vad som verkligen imponerade mig var möjligheten att måttbeställa en egen matta, vilket gjorde det lättare för mig att hitta precis vad jag behövde för mitt rum. Jag kunde också se tydligt hur min valda storlek skulle passa in i rummet eftersom mätningarna anges tydligt på deras hemsida. Leveransen gick smidigt och jag fick min beställda vara snabbt efter beställningen. Mattan var packad ordentligt och kom fram till mig i utmärkt skick. Totalt sett så är jag mer än nöjd med min shoppingupplevelse på MattConcept.se. Enkel navigering, stort urval av produkter, möjlighet att beställa efter eget önskemål samt snabb leverans - allt detta bidrog till en fantastisk upplevelse!


Andra personer tittade också på