Marks and Spencer Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Marks and Spencer

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Magdalena
Jag har nyligen handlat hos Marks and Spencer via deras webbplats och jag är nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var mycket enkel att navigera vilket gjorde det lätt för mig att hitta vad jag sökt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kvalitetsprodukter & Snabb Leverans

  Jag har nyligen handlat hos Marks and Spencer via deras webbplats och jag är nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var mycket enkel att navigera vilket gjorde det lätt för mig att hitta vad jag sökte efter. Produkterna som de erbjuder är av hög kvalitet och många av dem hade detaljerad produktbeskrivning, så jag visste exakt vad jag skulle få när produkten kommer till mig. Förutom kläder köpte jag även livsmedel från deras matavdelning, och allt smakade fantastiskt! Dessutom levererades beställningen snabbt, inom den utlovade tidsramen, vilket var mycket bekvämt för mig eftersom jag inte behövde vänta länge på min beställning. Marks and Spencers fokus på kvalitet och god service har verkligen imponerat på mig under denna shoppingupplevelsen. Jag ser fram emot att shoppa mer hos dem i framtiden, de har verkligen allt man kan önska sig!


Andra personer tittade också på