Marc Armand Art Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Marc Armand Art

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

O
Opal Towne
Jag har nyligen köpt en handmålad tavla från Marc Armand Art och jag är mer än nöjd med mitt köp. De erbjöd ett brett urval av olika storlekar och ramar att välja mellan, vilket gjorde det lätt att...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Framstående tavellösningar hos Marc Armand Art

  Jag har nyligen köpt en handmålad tavla från Marc Armand Art och jag är mer än nöjd med mitt köp. De erbjöd ett brett urval av olika storlekar och ramar att välja mellan, vilket gjorde det lätt att hitta exakt vad jag letade efter. Tavlan var otroligt vacker och hög kvalitet; man kunde verkligen se konstnärens skicklighet i varje penseldrag. Det fanns en märkbar omsorg i själva produktionen som resulterade i en unik produkt. Jag beställde också med ram, så när den levererades hem till min dörr behövde jag inte oroa mig för något annat än att hänga upp den på väggen! Kundtjänsten var också fantastisk - mycket lyhörda och hjälpsamma genom hela processen. Om du söker efter lite extra personlig touch för ditt heminredning kan jag utan tvekan rekommendera Marc Armand Art; deras produkter är både vackra och unika samt har god kvalitet.


Andra personer tittade också på