Mapiful Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mapiful

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Keith Steuber
Jag köpte nyligen en anpassad karta från Mapiful och jag kan säga att det var en fantastisk upplevelse. De har verkligen en mycket användarvänlig designfunktion på sin webbplats som gör det mycket ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk upplevelse hos Mapiful

  Jag köpte nyligen en anpassad karta från Mapiful och jag kan säga att det var en fantastisk upplevelse. De har verkligen en mycket användarvänlig designfunktion på sin webbplats som gör det mycket lättare för dig att skapa din egen personliga karta. Du behöver bara välja den vinkel du vill ha kartan tillsammans med ett passande namn. Efter att ha valt dina specifikationer, ordna de resten åt dig, såsom utskriftsprocessen och leveransen av din nya affisch. Och bäst av allt - du får gratis frakt över hela världen! Sammanfattningsvis är min erfarenhet av Mapiful exceptionell och jag rekommenderar det till alla som vill ha något unikt och personligt i sitt hem eller kontor.


Andra personer tittade också på