Magasin 11 Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Magasin 11

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

B
Beryl Considine
Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse på Magasin 11. Jag var på jakt efter retro inredning i härlig retrostil och deras sortiment lät precis som vad jag sökte efter. Och jag kan...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv köpupplevelse hos Magasin 11

  Jag vill gärna dela med mig av min fantastiska upplevelse på Magasin 11. Jag var på jakt efter retro inredning i härlig retrostil och deras sortiment lät precis som vad jag sökte efter. Och jag kan med glädje säga att det inte bara överträffade mina förväntningar, men även bjöd på en personlig service utöver det vanliga. Det första som slog mig var hur lätt navigerbar deras hemsida är. Det finns ett stort utbud att välja bland, men allt är organiserat mycket tydligt så att man snabbt kan hitta vad man letar efter. Dessutom erbjuder de snabb leverans till bra priser, vilket gjorde shoppingupplevelsen ännu mer bekväm. När jag fick min beställning blev jag verkligen imponerad av kvalitén på produkterna. De hade verkligen en unik känsla och en riktig kitschighet som passade perfekt i mitt hem. Men vad jag mest uppskattade var den fantastiska servicen från personalen – de svarade snabbt och effektivt på alla frågor och problem som uppstod under min beställningsprocess. Sammanfattningsvis skulle jag rekommendera Magasin 11 till någon som söker unika inredningsdetaljer med hög kvalitet till rimliga priser samt en otroligt trevlig köpupplevelse!


Andra personer tittade också på