Made4men Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Made4men

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tom Doyle
Jag har nyligen använt mig av Made4men.se och jag är mycket nöjd med min upplevelse där. Jag blev imponerad över det breda utbudet av produkter för rakning, skäggvård, hudvård, hårprodukter och par...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Nöjd kund på made4men.se

  Jag har nyligen använt mig av Made4men.se och jag är mycket nöjd med min upplevelse där. Jag blev imponerad över det breda utbudet av produkter för rakning, skäggvård, hudvård, hårprodukter och parfymer som de erbjuder. Det var verkligen ett paradis för män! Jag ville prova deras populära ansiktskräm från Bulldog eftersom flera vänner hade rekommenderat den till mig. Deras användarvänliga webbsida gjorde det enkelt att hitta och beställa produkten. Leveransen var också snabb och smidig - produkten kom fram inom 2 dagar. En ytterligare bonus med Made4men.se var deras herrblogg som gav tips om hur man på bästa sätt kan ta hand om sin hud- och skäggvård. Jag fick massor av bra information där om olika groomingprodukter som passar just min hytyp. Sammanfattningsvis är jag mycket glad över mitt köp från Made4men.se – allt fungerade problemfritt från början till slut!


Andra personer tittade också på