Mackablar Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Mackablar

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dayana
Jag köpte nyligen ett par mackablar från Mackablar och jag kan säga att det var en mycket positiv upplevelse. Deras hemsida är mycket användarvänlig och lätt att navigera på. Jag slutförde min best...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Exceptionella Tillbehör!

  Jag köpte nyligen ett par mackablar från Mackablar och jag kan säga att det var en mycket positiv upplevelse. Deras hemsida är mycket användarvänlig och lätt att navigera på. Jag slutförde min beställning snabbt och smidigt, och jag fick sedan mitt paket några dagar senare. Kvaliteten på kablarna själva överträffade mina förväntningar. De var tillverkade av högkvalitativt material som kändes robusta även efter återkommande användning. Dessutom hade priset på dessa produkter ingen jämförelse med andra platser som säljer liknande tillbehör - så bra pris-kvalitet-förhållande! Fraktkostnaderna var också mycket rimliga vilket innebar att jag inte tvingades betala mer än vad produkten gick för, med tanke på hur lågt prissatta deras mackablar redan är. Sammanfattningsvis kan Mackablar beskrivas som en webbshop där du hittar billiga mac-iphones-ipad-tillbehör av hög kvalitet, med otrolig snabb leverans- alltifrån deras hemsidas design till produktens prestanda var toppnotch!


Andra personer tittade också på