Lysman

Alla recensioner

Lysman

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lysman

Ljus och belysning är det som påverkar hur vi ser och uppfattar vår omgivning. Då vi är omringade av bra ljus känner vi oss både trygga och vill göra saker medans man nästan blir lite deppig om man allt för länge spenderar tid i ett kolsvart rum. Man bör alltid anpassa belysningen utgående från rummet och själva ändamålet med rummet. Om du känner för att fin ny belysning i ditt hem kan du vända dig till Lysman. 

Innan du går till Lysman kan du även här inne hos oss läsa recensioner, bland annat om Lysman men även om andra företag som erbjuder tjänster samt nätbutiker

Mer information om Lysman
Lysman anser att glödlampan är något fantastiskt eftersom den i över hundra års tid redan lyst upp våran närvaro, de tycker så pass mycket om lampor så de bestämde sig för att bygga ett företag runt lampor och belysning. Lysman kommer från Uppsala i Sverige och redan i flera års tid hjälp till med att lysa upp hem i Sverige. Företaget strävar alltid efter att erbjuda produkter som är av bra kvalitet samt kommer från kända varumärken men de vill även erbjuda sina kunder enkelhet, det ska inte vara så svårt att hitta den lampan man vill ha i sovrummet. Lysman har även ambition om att spara och försöker hela tiden erbjuda sina kunder nya och mer sparsamma alternativ än den gamla glödlampan som på sin tid var så fantastisk. 

Vad är det som Lysman erbjuder på marknaden?
Lysman erbjuder både inne-och utebelysning samt en köpguide om man känner sig lite borttappad i lamp-djungeln. Alla lampor är redan indelade i kategorier inne på sajten, men det går även att använda filter för att se lampor och produkter från endast ett eller några specifika varumärken. Du har hittat de produkterna du vill köpa, då är det bara att genomföra hela köpet med några av de olika betalningsmetoderna som finns tillgängliga. Kunder inom Sverige kan räkna med en leveranstid på upp till fem arbetsdagar. Innan du bestämmer dig för en eller flera lampor finns det ett flertal läsvärda artiklar inne på sajten med tips och idéer på hur man ska tänka då man skapar belysning i ett visst rum. Du som kund har rätten att ännu inom 14 dagar efter att du mottagit produkten göra en retur om du skulle känna dig missnöjd. Blir returen godkänd blir du återbetald den fulla summan. Vill du göra en retur eller kanske ställa en fråga till företaget kan du nå dem via telefon eller e-post. 

Åsikter, recensioner och tankar om Lysman
Kanske du för tillfället sitter i ett rum som är upplyst av lampor köpta från Lysman. Om det faktiskt är så, varför inte då endast lägga några få minuter på att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Du kan skriva en egen formulerad recension som sedan kommer att vara till stor hjälp för många där ute när de ska välja belysning.