Lysman Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lysman

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Magdalen Gusikowski
Jag har precis köpt nya lampor från Lysman och jag är mycket nöjd med mina inköp. De hade ett stort urval av olika typer av lampor och belysning som passade perfekt för mitt hem. Det fanns också må...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Nya Lamporna från Min Kära Lampbutik!

  Jag har precis köpt nya lampor från Lysman och jag är mycket nöjd med mina inköp. De hade ett stort urval av olika typer av lampor och belysning som passade perfekt för mitt hem. Det fanns också många olika prisalternativ att välja mellan, vilket var till stor hjälp eftersom jag försökte hålla mig inom budgeten. Leveransen var snabb, vilket var en annan positiv upplevelse hos Lysman. När jag öppnade kartongerna var jag glad över hur bra paketet packades - det fanns varken skador eller repor på något av objekten. Trots att jag inte är så tekniskt kunnig trodde jag att installationen skulle vara svår, men instruktionerna gjorde allting så lättfattat och lyckligtvis gick det smidigt. Sammanfattningsvis har min erfarenhet med Lysman varit mycket bra och nu kan rekommendera deras produkter till alla som söker snygg belysning till sina hem eller kontor!


Andra personer tittade också på