Lustjakt

Alla recensioner

Lustjakt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo Bimago
Bimago

Med konst har man möjligheten att uttrycka både känslor och humör, inte bara då man skapar konsten men även då...

Lustjakt

Vill du ge lite extra krydda till ditt sexliv? Om svaret är ja så finns det en uppsjö av nätbutiker som kan hjälpa dig. Sex och hjälpmedel är inte längre tabu, det är accepterat att prata om och det är ett faktum att väldigt många människor har sexleksaker i sitt hem. Undersökningar visar att 49% av landets invånare äger en vuxenleksak och att fler än 94% av alla kvinnor upplever att deras sexliv blir bättre med hjälpmedel till hands. 2020 gick försäljningen av sexleksaker upp med 40%. Det går att hitta allt från hjälpmedel som spär på njutningen till prylar som tillfredställer de mest komplicerade fantasierna. Oavsett om du är nybörjare eller mer van vid att använda sexleksaker så är det självklart viktigt att hitta en butik som kan hjälpa just dig och dina behov. Lustjakt.se är en butik med det uttalade målet att öka människors lust och njutning i livet.

Detta är lustjakt
Lustjakt grundades 2001 och består idag av både en nätbutik och en fysisk butik. Båda butikerna drivs från företagets lokaler, ca. 2 mil utanför Uddevalla. Företagets vision är att öka människors lust och njutning i livet. Det är också ett företag som, förutom att inspirera, även vill informera om sex, lust och sexuella problem. En butik för den som vill ha mer av lust och glädje men även för den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vid köp så utlovas maximal diskretion och personlig service från kunnig personal med tystnadsplikt. Inga frågor anses vara för dumma eller känsliga för att ställas, inga köp ses som pinsamma. 
Förutom sina butiker så erbjuder Lustjakt även Homeparties - en tillställning där en återförsäljare från Lustjakt kommer hem till kunderna, presenterar produkter och öppnar upp för samtal om sex och samlevnad.
Lustjakt utlovar 90 dagars öppet köp samt minst 3 års garanti på sina produkter oavsett om du genomför ditt köp online, i butik eller vid Homeparty.

Vilka produkter och tjänster kan Lustjakt erbjuda?
Först och främst så erbjuds produkter i tre huvudkategorier - för kvinnan, för mannen samt för par. Därutöver så finns även apoteksartiklar, böcker, filmer, kläder och en rad olika underkategorier sorterat i en rad olika intresseområden som rör sex och samlevnad
Tjänsterna som erbjuds är bl.a. ovan nämnda 'Homeparty' men även att alla köp och leveranser hanteras med maximal diskretion, med fördelaktiga villkor.
Lustjakt erbjuder även den något unika servicen att som kund kunna gå in och titta i butiken och sedan gå ut i bilen för att beställa varan och få den levererad till bilen. Allt för att uppfylla sina kunders specifika krav på diskretion.
Frakten sköts via Schenker och Postnord. Som kund väljer du vilket fraktsätt som passar dig bäst. Fraktkostnad från 39 kr, beroende på produkter och beställningens storlek. Frågor om frakt, köpvillkor, och diskretion går att hitta på lustjakt.se under rubriken Kundtjänst.  

Hjälp oss med din åsikt
Ditt omdöme är viktigt för oss! Har du egna upplevelser från köp eller kontakt med Lustjakt? Vi på ReviewsBird skulle verkligen uppskatta om du hjälper oss att sprida ordet vidare genom att skicka in just din recension.