Lustjakt Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lustjakt

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Myrtice Harvey
Jag var nyfiken på att utforska vuxenleksaker och bestämde mig för att besöka Lustjakt. Jag valde att beställa från deras webbplats eftersom det var enklare än att besöka butiken personligen. Mitt...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Diskret Köpupplevelse hos Lustjakts Webbshop

  Jag var nyfiken på att utforska vuxenleksaker och bestämde mig för att besöka Lustjakt. Jag valde att beställa från deras webbplats eftersom det var enklare än att besöka butiken personligen. Mitt köpupplevelse hos Lustjakt var mycket positivt. Webbplatsen är lätt att navigera och produkterna är välbeskrivna, vilket gjorde det enkelt för mig som kund att hitta vad jag sökte efter. De har ett brett utbud av produkter som passar alla smaker och preferenser. Leveransen var snabb, inom 3 dagar hade jag mina produkter hemma i brevlådan. Allting kom fram i diskreta paket, precis som de lovat. Dessutom har de otroliga priser vilket verkligen gjort min budget glad! Sammanfattningsvis så skulle jag rekommendera Lustjakt till andra som letar efter vuxenleksaker med hög kvalitet och rimliga priser. Min upplevelse där var fantastisk!


Andra personer tittade också på