LUMIN Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

LUMIN

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jonas Conroy
Lumin är verkligen ett fantastiskt varumärke för män som vill vårda sin hud på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Jag har nyligen köpt produkterna från Lumin, och jag kan med förtroende säga at...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Starka Män Behöver Inte Dyra Hudvårdsrutiner

  Lumin är verkligen ett fantastiskt varumärke för män som vill vårda sin hud på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Jag har nyligen köpt produkterna från Lumin, och jag kan med förtroende säga att de levererar vad de lovar. Jag har länge kämpat med finnar och torr hud i mitt ansikte, men sedan jag började använda Lumin-produkterna så har min hy blivit mycket klarare och mjukare. Det bästa av allt är hur enkla dessa produkter är att använda - det tar inte mer än några få minuter om dagen för mig att ta hand om min hy ordentligt nu. Produkternas priser är också väldigt rimliga jämfört med andra premiumvarumärken på marknaden, vilket gör det ännu enklare för mig att fortsätta ta hand om min hy på rätt sätt utan att behöva tömma plånboken. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Lumin till alla män som vill uppnå den bästa versionen av sig själva genom enkel och effektiv hudvård. Du kommer inte ångra dig!


Andra personer tittade också på