Lovebox Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lovebox

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

Y
Yasmin Stroman
Jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse hos Lovebox.se. Deras hemsida är lätt att navigera, vilket gjorde det enkelt för mig att hitta det jag sökte efter. Produkten som jag beställde var av hög ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Recension av Lovebox.se

  Jag är väldigt nöjd med min köpupplevelse hos Lovebox.se. Deras hemsida är lätt att navigera, vilket gjorde det enkelt för mig att hitta det jag sökte efter. Produkten som jag beställde var av hög kvalitet och precis som beskrivs på deras webbplats. Frakten gick snabbt och smidigt, vilket uppskattades mycket från min sida. Jag blev också glad över deras vänliga kundservice och hjälpsamma personal när jag ställde frågor om leveransstatus. Ännu mer imponerande var butikens användning av PrestaShop e-handelsplattformen, vilket garanterade en trygg och säker betalningsprocess. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Lovebox.se till andra kunder som letar efter högkvalitativa produkter kombinerat med utmärkt service!


Andra personer tittade också på