Lookfantastic

Alla recensioner

Lookfantastic

100% Skulle handla här igen

Recensioner, omdömen och upplevelser Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lookfantastic

Ett fint och glansigt hår, en hy med mycket lyster och ett perfekt smink är något som många drömmer om. För att uppnå alla dessa mål är det givetvis produkterna som är det viktigaste. Man kommer inte att uppnå bra resultat om man använder dåliga produkter, men detta sagt betyder det heller inte att man ska spendera en halv månadslön på en kräm. Skönhetsprodukter kan köpas hos Lookfantastic och här hos oss på ReviewsBird kan du läsa recensioner om dem. 

Mer information om Lookfantastic
Lookfantastic grundades redan under 1996 vilket gjorde dem till en av de första skönhetsbutikerna på nätet i Storbritannien. Om du är ute efter produkter som har med skönhet att göra har du hittat den rätta destinationen eftersom Lookfantastic har mer än 20 000 produkter i sitt sortiment som kommer från över 600 olika varumärken. De som arbetar på företaget är själva väldigt dedikerade när det kommer till skönhet och alla genomgår regelbundet nya utbildningar från skönhetsmärkena som de säljer. Lookfantastic är en auktoriserad återförsäljare av samtliga produkter som finns på sajten och de köper in alla produkter från lokala distributörer i Storbritannien. 

Om du känner att du vill hålla dig uppdaterad när det kommer till skönhetsnyheter och kampanjer samt få tidig tillgång till nya erbjudanden ska du inte glömma att ladda ner den kostnadsfria appen som Lookfantastic erbjuder. Den finns att ladda ned både på AppStore samt Google Play. 

Produkter och tjänster som Lookfantastic erbjuder
Inne på den lättnavigerad hemsidan Lookfantastic är alla produkter indelade i produktkategorier beroende på hur och var de ska användas men om redan vet vad du är ute efter kan du smidigt använda sökfunktionen för att hitta den produkten. Lookfantastic vill givetvis att alla deras kunder ska känna sig så säkra som möjligt och av den anledning finns det flera olika betalningsmetoder att välja mellan, bland annat PayPal och flera alternativ med Klarna. Känner du för att göra en större shopping och alltså spendera 499 kr eller mer kommer du inte behöva betala något alls för frakten. Om du vill få hem dina produkter extra snabbt kan du betala extra för expressleverans, de olika alternativen finns att välja mellan innan du genomför din beställning. Du har möjligheten att inom 14 dagar efter att du tagit emot ditt paket ångra dig och alltså skicka tillbaka produkterna. Alla produkter måste befinna sig i de förslutna originalförpackningarna för att du ska kunna få dina pengar tillbaka. Om du vill göra en retur eller ställa en fråga kan du nå Lookfantastic genom mejl eller live chatt. 

Åsikter och omdömen om Lookfantastic
Det finns många skönhetsbutiker där ute och kanske du är en person som redan gjort en beställning Lookfantastic. Om du är det ska du inte tveka med att skriva en recension som du publicerar här hos oss. Du kan med dina egna ord beskriva dina tankar och åsikter om företaget och deras produkter.