Loh Electronics Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Loh Electronics

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

H
Howell
Jag har nyligen köpt utrustning för smarta hem från Loh Electronics och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet där. Det finns flera styrkor hos detta företag, men framförallt vill jag betona deras ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk Kundservice & Stort Sortiment

  Jag har nyligen köpt utrustning för smarta hem från Loh Electronics och jag är väldigt nöjd med min erfarenhet där. Det finns flera styrkor hos detta företag, men framförallt vill jag betona deras fantastiska kundtjänst. Personalen var mycket hjälpsam och tålmodig när de svarade på alla mina frågor om produkterna. De gav mig även råd om vilken produkt som skulle passa mig bäst beroende på min budget och min livsstil. Förutom den professionella personalen, fanns det också ett brett sortiment att välja mellan inom olika prisklasser. Produkterna är av hög kvalitet och verkar hållbara över tid. När jag väl bestämde mig för en produkt bjöds jag på ett snabbt och smidigt check out process med möjlighet till leverans eller upphämtning i butik samma dag. Slutligen vill jag säga att jag starkt rekommenderar Loh Electronics AB till andra som söker efter smart home teknologi eller mobiltbredband utrustning samt trådlösa nätverk i toppklass!


Andra personer tittade också på