Livehome Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Livehome

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mae Schowalter
Jag har nyligen köpt en aroma diffuser från Livehome och jag är väldigt nöjd med produkten. Hemsidan erbjuder ett brett utbud av doftoljor, doftpinnar, tvättmedel och mycket mer för hemmet. Det var...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Livehomes Aroma Diffuser - Skapa En Fräsch Atmosfär Hemma

  Jag har nyligen köpt en aroma diffuser från Livehome och jag är väldigt nöjd med produkten. Hemsidan erbjuder ett brett utbud av doftoljor, doftpinnar, tvättmedel och mycket mer för hemmet. Det var lätt att navigera på hemsidan och hitta det man sökte efter. Jag tycker om hur minimalistiskt designad aromadiffusorn är, den passar in i vilket rum som helst! Den ger ifrån sig fin dimma samtidigt som den sprider ut en ljuvlig doft i rummet. Leveransen gick snabbt och smidigt också. Jag uppskattade verkligen deras effektiva kundsupport när jag hade lite frågor om min beställning. Överlag skulle jag definitivt rekommendera Livehome för de som vill göra sitt hem till en mysig oas med hjälp av deras breda sortiment av dofter.


Andra personer tittade också på