Lentiamo

Alla recensioner

Lentiamo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Lentiamo

Har du synfel? Om du har det, är det inte alls något konstigt eftersom man kan ha det redan från födseln men då man kommer upp till 40 år i ålder förändras ögonen utan att man kan göra något åt det. Att få sämre syn oberoende om det är på långt eller kort håll är inte alls trevligt, men eftersom det är så pass vanligt finns det mycket hjälp att få. Kontaktlinser och glasögon kan köpas online hos Lentiamo. 

Hur är priserna hos Lentiamo? Kommer jag att få bra skräddarsydda glasögon och vad ska man göra om man blir missnöjd? Läs recensioner här på ReviewsBird

Mer om Lentiamo
Lentiamo, har under de senaste åren kommit att bli den ledande optikern online. Företaget lanserades och grundades under 2006 och finns idag i 17 olika länder inom EU. Även fast företaget är den ledande återförsäljaren av kontaktlinser i Europa har de ändå samma mål som de haft sedan starten, vilket är att kunderna alltid kommer i första hand och att det inte skulle finnas något företag utan kunder. De senaste åren har företaget kunnat stå till tjänst för mer än 1 miljon kunder och de har ingen plan på att försvinna från marknaden inom en snar framtid. Lentiamo erbjuder produkter från flera kända varumärken men även från märken som kanske är mindre kända för att deras produkter ska kunna passa så många plånböcker som möjligt. 

Det som Lentiamo erbjuder sina kunder
Inne på den lättnavigerad sajten Lentiamo går det antingen att hitta produkter utgående från produktkategorierna men om kunden redan vad hen är ute efter går det smidigt att genast använda sökfunktionen som söker bland hela sortimentet. Det går att köpa glasögon anpassade för män, kvinnor och barn inne hos Lentiamo och förutom att de har vanliga glasögon med styrka samt kontaktlinser erbjuder de även datorglasögon. Det är inte alltid så enkelt att göra en beställning och av den anledningen har företaget en kundtjänst som kan nås både på mejl och på telefon. Om du som kund väljer att handla för 700 kr eller mer behöver du inte betala något alls för frakten, annars läggs det till en förmånlig summa på 39 kr. Företaget behandlar och skickar iväg inkomna beställning så snabbt som möjligt och detta innebär att du kan tänka med en leveranstid på upp till 4 arbetsdagar. Det finns flera orsaker till varför du kanske tyvärr känner dig missnöjd efter att du tagit emot ditt paket, dock behöver du inte oroa dig eftersom du har möjligheten att ännu inom 30 dagar göra en retur

Åsikter och tankar om Lentiamo
Brukar du vända dig till Lentiamo då du har slut på kontaktlinser eller liknande? Om du har någon typ av erfarenhet av dem skulle du gärna kunna lämna en recension här inne på våran sajt där du både kan berätta dina åsikter om deras produkter men även om företaget i sig.