Lentiamo Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lentiamo

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dr. Carroll Ratke DVM
Jag har nyligen köpt kontaktlinser från Lentiamo och jag är mycket imponerad av deras tjänst. Hemsidan var lätt att navigera på, vilket gjorde mitt köp så mycket enklare. De hade ett brett utbud av...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastisk service med bred produktutbud: En recension för 'Lentiamo'

  Jag har nyligen köpt kontaktlinser från Lentiamo och jag är mycket imponerad av deras tjänst. Hemsidan var lätt att navigera på, vilket gjorde mitt köp så mycket enklare. De hade ett brett utbud av kända märken till riktigt bra priser. Leveransen var snabb och smidig - mina linser kom fram inom bara några dagar! Det faktum att de även erbjöd gratis leverans för solglasögon och glasögon gör det ännu mer fördelaktigt att handla här. Efter-beställningsservicen var också fantastisk. Jag hade några frågor som besvarades snabbt via e-post tack vare deras kunniga support-team. Sammanfattningsvis skulle jag verkligen rekommendera Lentiamo till alla som letar efter högkvalitativa kontakta- eller korrektionsglasögon online. Bra pris, bekväm leverans, sömlös shoppingupplevelse och god efter-service - vad kan man önska sig mer?


Andra personer tittade också på