LensNow Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

LensNow

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

C
Cartwright
Jag har nyligen köpt linser från LensNow och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att beställa online var enkelt och smidigt, och jag uppskattade verkligen det lägsta prisgarantin som de erbjuder...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Snabb leverans och bra priser - Utmärkt service genom LensNow

  Jag har nyligen köpt linser från LensNow och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Att beställa online var enkelt och smidigt, och jag uppskattade verkligen det lägsta prisgarantin som de erbjuder. Leveransen var otroligt snabb, vilket gjorde hela processen ännu bättre. Jag fick mina linser i tid för att kunna använda dem på mitt nästa möte och de fungerade utmärkt. LensNows webbplats var också mycket användarvänlig och informativ, vilket gjorde det enklare att hitta precis vad jag sökte efter utan några problem. Totalt sett hade jag en fantastisk upplevelse hos LensNow, från begining till slutet av min beställning. Rekommenderar definitivt detta företag för alla som behöver köpa linser online.


Andra personer tittade också på