LeksaksCity Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

LeksaksCity

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jeramy Wisoky
Leksakscity är en fantastisk leksaksbutik med ett brett sortiment av leksaker för barn i alla åldrar. Jag besökte deras webbshop och blev positivt överraskad över mängden av olika varumärken och pr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska Träleksaker, Radiostyrd Bil & Snabb Hemleverans!

  Leksakscity är en fantastisk leksaksbutik med ett brett sortiment av leksaker för barn i alla åldrar. Jag besökte deras webbshop och blev positivt överraskad över mängden av olika varumärken och produkter som fanns tillgängliga. Jag köpte flera träleksaker till mina barn och jag måste säga att jag är imponerad av både kvaliteten på materialet samt utförandet på själva leksakerna. Min yngsta dotter älskar särskilt den lilla radiostyrda bilen som vi hittade där. Det var också lätt att beställa och jag fick snabb leverans hem till dörren. En annan fördel med Leksakscity är deras kundservice - personalen var mycket trevlig, hjälpsam och professionell när jag hade frågor om min beställning. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Leksakscity om du söker efter högkvalitativa leksaker i olika prisklasser för dina barn eller som gåva till andra familjer.


Andra personer tittade också på