Leksaksbilar.se Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Leksaksbilar.se

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Alfonso Hauck
Jag har precis köpt flera leksaksbilar och fordon på Leksaksbilar.se, och jag är mycket nöjd med mina inköp! Webbplatsen hade ett brett sortiment av modeller att välja mellan, allt från radiostyrda...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmärkt butikskönsla genom bra urval & pro services

  Jag har precis köpt flera leksaksbilar och fordon på Leksaksbilar.se, och jag är mycket nöjd med mina inköp! Webbplatsen hade ett brett sortiment av modeller att välja mellan, allt från radiostyrda bilar till små metallbilar. En sak som verkligen stod ut för mig var webbutikens enkelhet. Den var lättnavigerad och sökfunktionen gjorde det lätt att hitta vad jag letade efter. Priser var överkomliga och konkurrenskraftiga. Jag uppskattade också möjligheten att se recensioner från andra kunder innan jag gjorde mitt val. Leveranstiden var snabb vilket överraskade mig positivt då de packat ordern omgående för leverans trots "coronatider". Paketet anlände i gott skick - perfekt inslaget såsom kan väntas av en presentbutik. Som samlare är jag noggrann när det kommer till detaljer på mina köp, men dessa leksaker levde helt upp till mina förväntningar. De här bilarna är inte bara bra presenter utan skulle fungerar likväl som fina samlingar, rentav värdefulla genast eller kanske inom en framtid! Slutligen vill jag tacka personalen bakom Leksaksbilar.se för deras professionella service när några frågor dök upp under processen - ni har tjänat erä lojal kund!


Andra personer tittade också på