LEGO Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

LEGO

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

P
Prof. Arthur Kiehn DVM
Jag köpte nyligen en LEGO-byggsats från deras officiella webbutik och jag är mycket imponerad av min kundupplevelse. Det var enkelt att navigera på hemsidan och hitta det jag sökte efter tack vare ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En överlägsen användarupplevelse hos LEGO

  Jag köpte nyligen en LEGO-byggsats från deras officiella webbutik och jag är mycket imponerad av min kundupplevelse. Det var enkelt att navigera på hemsidan och hitta det jag sökte efter tack vare de olika produktkategorierna och filtreringsalternativen till hands. Leveransen var snabb och produkten anlände i utmärkt skick, vilket visar att de har hög kvalitetskontroll av sina produkter. Byggprocessen var rolig och engagerande, med detaljerade instruktioner som gjorde det lätt för mig att färdigställa byggsatsen utan några problem. Jag uppskattar verkligen variationen i deras produktlinje; det finns något för alla åldrar och intressen. Dessutom kan man alltid få hjälp eller inspireras genom deras underhållande spel, videor och andra resurser. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med mitt LEGO-köp från den officiella webbutiken. Jag uppskattade enkelheten att söka efter produkten, snabb leveranservice samt den höga kvalitén på byggsetet självt!


Andra personer tittade också på