Le Cord Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Le Cord

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Allen
Jag har nyligen köpt en laddningskabel från Le Cord och jag måste säga att jag är imponerad av deras kvalitet. Det som sticker ut för mig är deras fokus på miljön genom att erbjuda kablar gjorda av...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En grön option för mobilladdning - Recension av Le Cord

  Jag har nyligen köpt en laddningskabel från Le Cord och jag måste säga att jag är imponerad av deras kvalitet. Det som sticker ut för mig är deras fokus på miljön genom att erbjuda kablar gjorda av återvunna och regenererade råvaror. Som kund känns det bra att veta att man inte bara bidrar till sin egen välbefinnande utan också till planeten. Dessutom är deras kablar Apple MFI-certifierade vilket ger mig ett extra lugn när jag använder dem med mina enheter. Kabeln var också välpackad och leveransen gick smidigt. Jag rekommenderar verkligen Le Cord för alla som vill ha högkvalitativa produkter samtidigt som man tar hänsyn till miljön.


Andra personer tittade också på