Lappeliten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Lappeliten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

S
Sporer
Jag har nyligen provat produkter från Lappeliten och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel att följa på deras webbplats och frakten var gratis, vilket gjorde det be...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Nöjd med mitt köp hos Lappeliten

  Jag har nyligen provat produkter från Lappeliten och jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Beställningsprocessen var enkel att följa på deras webbplats och frakten var gratis, vilket gjorde det bekvämt för mig. Ett stort plus är också att de självhäftande namnlapparna som jag köpte tål 60 graders tvätt, vilket gör dem hållbara för användning över tid. Jag uppskattade särskilt att både de små mini-lapparna och de klassiska stryklapparna finns tillgängliga, så det fanns lösningar för olika typer av kläder eller ägodelar. Även om jag inte behövde använda sin nöjdhetsgaranti ville jag poängtera att den ger kunderna trygghet i sina köpbeslut. Överlag var min upplevelse positiv och skulle definitivt rekommendera Lappeliten till andra.Sammanfattningsvis värdesätter jag den höga kvalitén på deras produkter samt företagets generositet vad gäller fri frakt och 100% nöjdhetsgaranti.


Andra personer tittade också på