lannasport Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

lannasport

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

F
Florida Kreiger
Jag har nyligen besökt Länna Sport och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras utbud. De hade allt från cyklar till skidor, hockeyutrustning, träningsutrustning, kläder och skor från vä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En riktig spelplan: Min erfarenhet hos Länna Sport

  Jag har nyligen besökt Länna Sport och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras utbud. De hade allt från cyklar till skidor, hockeyutrustning, träningsutrustning, kläder och skor från välkända varumärken. Det var en fröjd att kunna välja mellan så många olika produkter inom sportvärlden på ett ställe. Mitt köp gick smidigt och personalen var mycket hjälpsam när jag behövde assistans. Jag skulle definitivt rekommendera detta företag för alla som letar efter kvalitetsprodukter inom sportbranschen eller bara vill ha tips om vilka produkter som passar ens behov bäst. Länna Sport verkar vara engagerade i att erbjuda sina kunder det absolut bästa urvalet av högkvalitativa sportprodukter från pålitliga märken. Jag kommer definitivt att återkomma hit i framtiden när jag behöver något nytt inom idrottsutrustning!


Andra personer tittade också på