lanna Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

lanna

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Rita Boyle
Lanna är verkligen enastående! Produkterna här är av högsta kvalitet, med skandinavisk design som garanterar både raffinemang och elegans. Möblerna såväl som dekorationsartiklarna har helt klart ge...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiskt urval av scandinaviska møbler och utsøkt decor

  Lanna är verkligen enastående! Produkterna här är av högsta kvalitet, med skandinavisk design som garanterar både raffinemang och elegans. Möblerna såväl som dekorationsartiklarna har helt klart genomtänkta och moderna koncept. Det var fantastiskt att strosa runt i hela butiken för att upptäcka alla originalprodukter som fanns där - allt från stilfull belysning till vackra textilier. Personalen på Lanna var också otroligt hjälpsam när jag besökte butiken, vilket gjorde min shoppingupplevelse ännu trevligare. De svarade glatt på alla mina frågor och gav mig expertrekommendationer om olika produkter baserat på mitt hemdesignbehov. Jag kan inte tacka dem nog! Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Lanna till någon annan som söker efter kvalitativa möbler eller inredningsdetaljer med eleganta nordiska designsignaturer.


Andra personer tittade också på