Kutts Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kutts

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Mrs. Sydni Gibson Jr.
Jag har nyligen köpt frisörprodukter från Kutts och jag är så imponerad av deras professionella kvalitet. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta precis vad jag behövde för mina hårbeh...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Kutts - högkvalitativ online-butik för din ultimata hårvård!

  Jag har nyligen köpt frisörprodukter från Kutts och jag är så imponerad av deras professionella kvalitet. Det var enkelt att navigera på webbplatsen och hitta precis vad jag behövde för mina hårbehov. Produkterna som jag beställde var också lättillgängliga med snabb leverans direkt till min dörr, vilket sparade mig mycket tid och besvär med att besöka en fysisk butik. Det finns verkligen något för alla, oavsett om du är en privatperson eller en professionell frisör som söker högkvalitativa produkter. Jag uppskattar verkligen den breda sortimentet av trimmers och andra tillbehör som erbjuds. Tack vare Kutts kan jag nu skapa de mest fantastiska frisyrerna på ett säkert sätt utan att gå över budget!


Andra personer tittade också på