Kungsängen Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kungsängen

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

R
Robel
Jag köpte nyligen en säng från Kungsängen och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Sängen var handgjord och av högsta kvalitet, precis som utlovat på deras hemsida. Jag hade möjligh...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska kundupplevelser hos Kungsangen

  Jag köpte nyligen en säng från Kungsängen och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp. Sängen var handgjord och av högsta kvalitet, precis som utlovat på deras hemsida. Jag hade möjlighet att välja mellan olika typer av sängar, inklusive kontinentalsängar, ramsängar och ställbara alternativ. Kundservicen hos Kungsängen var också utmärkt. Personalen i butiken var vänliga och hjälpsamma när jag skulle välja storlek på min säng samt vilken typ av madrass som skulle passa mig bäst. En annan sak som imponerade på mig var den 30-åriga garantin som följde med min nya säng. Detta gav mig en extra trygghet i mitt köp samt visade hur mycket förtroende Kungsändgen har för sina produkter. Sammanfattningsvis kan jag starkt rekommendera Kungsänget till alla som letar efter en högkvalitativ säng tillverkad i Sverige med fantastisk kundservice och en lång garantitid!


Andra personer tittade också på