Kopenscooter Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kopenscooter

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tess Hyatt
Jag har nyligen köpt en scooter från Köp en Scooter och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var lätt att navigera genom och det fanns ett brett utbud av scootrar att välja mellan. Ja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  || Grym webbshop med oslagbart urval!

  Jag har nyligen köpt en scooter från Köp en Scooter och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Webbplatsen var lätt att navigera genom och det fanns ett brett utbud av scootrar att välja mellan. Jag blev förvånad över hur prisvärd min scooter var i jämförelse med vad andra återförsäljare erbjuder. När jag gjorde mitt köp, behandlades jag professionellt och vänligt av personalen. De kunde svara på alla frågor som jag hade om min nya scooter och de gav mig till och med tips på hur man kan underhålla den för optimal prestanda. Min leverans kom snabbt och var i perfekt skick. Jag älskar att rida runt på min nya scooter, den fungerar fantastiskt bra och liknar verkligen sin beskrivning online. Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Köp en Scooter till någon som letar efter scooters eller mopeder till ett rimligt pris, utan att behöva gå igenom hela processen av att handla i butik.


Andra personer tittade också på