Kontorsnetto Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kontorsnetto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Eve Anderson
Jag har nyligen gjort en beställning på Kontorsnetto och jag är väldigt nöjd med min shoppingupplevelse. Jag imponerades av det breda sortimentet av kontorsmaterial som de erbjuder till ett mycket ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En smidig, överlägset fräscht shoppingställe för dina kontorsbehov

  Jag har nyligen gjort en beställning på Kontorsnetto och jag är väldigt nöjd med min shoppingupplevelse. Jag imponerades av det breda sortimentet av kontorsmaterial som de erbjuder till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Dessutom var leveransen snabb och produkterna kom precis så som jag förväntade mig - ingenting saknades eller var skadat. Det mest positiva med mitt köp från Kontorsnetto är att deras webbutik är superenkel att navigera och hantera under hela processen, inklusive sökning efter produkter och betalningscheck-out. Detta gör kontorstillbehörsköpet smidigt, tidsbesparande och trevligt också. Jag skulle starkt rekommendera alla företagare (och andra!) att kolla in Kontorsnettros utbud när du letar efter prisvärd kontorsartiklar online!


Andra personer tittade också på