Kontorsnetto

Alla recensioner

Kontorsnetto

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Kontorsnetto

Om du råkar vara ute efter en ny kalender eller kontorspapper behöver du kanske inte leta längre. Kontorsnetto är ett företag som säljer alla produkter man kan tänka sig inom kontor och kontorsarbete. Glöm inte att innan du gör dina inköp har du alltid möjligheten att läsa recensioner här inne på ReviewsBird, även om många andra nätbutiker än Kontorsnetto. 

Info om företaget Kontorsnetto
Kontorsnetto är en e-handelsbutik som redan funnits på marknaden sedan år 1997. Kontorsnetto ägs och drivs av Kontorsnetto AB och de säljer allting från kontorsmaterial och städutrustning till privatpersoner såväl som företag och föreningar i Sverige. Idag har företaget ett sortiment som består av mer än 16 000 kontorsvaror och de strävar hela tiden efter att utöka sitt sortiment så att de kan erbjuda allting som kunderna önskar sig. Många av deras produkter kommer från välkända varumärken, men de har även andra produkter i sitt sortiment så att alla ska kunna handla hos dem oberoende storlek på plånbok. En lättanvänd webbshop, låga priser och en kunnig kundtjänst är vad företaget satsat på att erbjuda sina kunder sedan starten. 

Vad erbjuder Kontorsnetto?
Inne på företagets hemsida går det kolla igenom olika produktkategorier som till exempel fika och pentry, kontorsmaterial, bläck och toner och så vidare. Det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att smidigt kunna hitta en av de många produkterna. Priserna som är inne på hemsidan är skriva i svenska kronor och kunden kan välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms, beroende på om hen handlar som privatperson eller företag. Gör kunderna beställningar som överstiger 995 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på den slutgiltiga beställningen, i annat fall gäller det en fraktavgift på 68 kr. Postnord är det företaget som levererar företagets produkter och de levereras inom 1 – 2 dagar från och med beställning, så länge produkterna finns i lager. Är det så att kunden har behovet att returnera någon produkt så betalar företaget returfrakten. Du kanske undrar hur en viss produkt fungerar eller hur du ska göra en beställning och om du har dessa frågor kan du genast komma i kontakt med Kontorsnetto genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon. De svara på alla inkomna frågor under vanliga arbetstider. 

Åsikter och tankar om  Kontorsnetto?
Har du redan handlat hos Kontorsnetto? Om du har det, kan inte du då vara så snäll och här inne på ReviewsBird skriva en fritt formulerad recension där du berätta vad du tycker om företaget och deras produkter. Du kan berätta allting som har med kvalitet, priset och leveransen att göra. Med endast några meningar i en recension, antingen positivt eller negativa, kan vi hjälpa hur många som helst där ute som kanske känner sig vilsna då de ska köpa kontorsprylar.