Kockums Jernverk Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kockums Jernverk

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Adell Mosciski
Jag har nyligen köpt produkter från Kockums Jernverk och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina köp. Produktutbudet var omfattande och redskapen var tillverkade av hög kvalité. Det imponer...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Bra utbud av funktionella köksredskap

  Jag har nyligen köpt produkter från Kockums Jernverk och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mina köp. Produktutbudet var omfattande och redskapen var tillverkade av hög kvalité. Det imponerade på mig att alla produkter tillverkas i Europa och en del även här i Sverige, vilket visar deras engagemang för lokala leverantörer. Jag valde bland annat en stekpanna som jag har använt flera gånger sedan köpet och det har alltid fungerat bra. Pizzastålet fick också mycket uppmärksamhet när vi använde det under vår senaste filmkväll då vi gjorde hemmagjord pizza. Det är uppenbart att Kockums Jernverk sätter funktionalitet i fokus när de utvecklar sina produkter, eftersom allt verkligen gör jobbet som det ska. Jag skulle definitivt rekommendera dem till någon som letar efter ett brett utbud av högkvalitativa köksredskap till rimliga priser.


Andra personer tittade också på