Knittingroom Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Knittingroom

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

I
Itzel
Jag är mycket nöjd med min erfarenhet hos Knittingroom! Jag letade efter garn för mitt senaste stickningsprojekt och var glad att hitta deras stora utbud av märken till ett bra pris. Det var lätt a...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Utmerkt Kundsäkerhet, Stort Utbud & Prisvärda Garner

  Jag är mycket nöjd med min erfarenhet hos Knittingroom! Jag letade efter garn för mitt senaste stickningsprojekt och var glad att hitta deras stora utbud av märken till ett bra pris. Det var lätt att söka efter specifika färger och tjocklekar, och jag uppskattade också de olika mönstren som förslogs på webbplatsen. Jag beställde mitt garn enkelt och fick det snabbt levererat hem till mig. Verkligen praktiskt sätt att handla när man helst vill undvika folkmassor. Garnet kom i fin kondition - mjukt och perfekt för mitt projekt! En annan trevlig överraskning var Knittingrooms fantastiska kundsupportteam; de besvarade alla mina frågor snabbt via e-post eller chat-vinduet på hemsidan. Sammantaget hade jag en mycket positiv upplevelse med Knittingroom – ett brett urval av garner, rimliga priser, snabb leverans samt utmärkt kundservice. Kan verkligen rekommendera dem!


Andra personer tittade också på