klockjavel Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

klockjavel

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Torrey Stracke
Jag köpte nyligen en klocka från KLOCKJÄVEL och jag är verkligen imponerad av deras produkt. Klockan var precis vad jag letade efter, stilren med lite attityd - perfekt för mig som vill sticka ut! ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Imponerande Kvalitetsklocka från KLOCKJÄVEL

  Jag köpte nyligen en klocka från KLOCKJÄVEL och jag är verkligen imponerad av deras produkt. Klockan var precis vad jag letade efter, stilren med lite attityd - perfekt för mig som vill sticka ut! Kvaliteten på klockan överträffar verkligen mina förväntningar. Den är tung och robust men ändå bekväm att bära på handleden hela dagen. Jag gillar också detaljerna på urtavlan, de små röda accenter gör verkligen klockan unik. Förutom produkten själv var beställningsprocessen mycket enkel och smidig. Leveransen anlände snabbare än jag förväntade mig och paketet var väl skyddat så att allt kom fram i perfekt skick. Sammanfattningsvis skulle jag absolut rekommendera KLOCKJÄVEL till någon som söker efter en högkvalitativ och unik klocka. De har definitivt fått mig att synas!


Andra personer tittade också på