Kissed By Eco Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kissed By Eco

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kariane Stamm
Jag är verkligen imponerad av min erfarenhet på Kissed By Eco! Jag var på jakt efter veganvänliga produkter för hud och makeup, och jag kunde inte vara mer nöjd med det stora sortimentet som butike...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En positiv chansrättelse - Min erfarenhet av Kissed By Eco

  Jag är verkligen imponerad av min erfarenhet på Kissed By Eco! Jag var på jakt efter veganvänliga produkter för hud och makeup, och jag kunde inte vara mer nöjd med det stora sortimentet som butiken har att erbjuda. Det var enkelt att hitta vad jag sökte efter tack vare webbplatsens enkla navigering. Jag uppskattade också att alla märken som säljs hos Kissed By Eco är djurvänliga och ej testar på djur. För mig är detta något som spelar stor roll när jag väljer vilka produkter jag ska köpa. Ett annat plus med shoppingen här var den snabba leveransen, då mina beställningar alltid kom fram i tid. Produkterna själva kändes av högsta kvalitet, och de fungerar utmärkt för min personliga användning. Allt som allt skulle jag definitivt rekommendera Kissed By Eco till alla där ute oavsett om du letar efter vegansk smink eller hudvård!


Andra personer tittade också på