KidsDreamStore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

KidsDreamStore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

G
Gusikowski
Jag har nyligen handlat från KidsDreamStore och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Butiken erbjuder ett stort utbud av leksaker, barnkläder och kalastillbehör från olika populära varumärken som...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  KidsDreamStore Review

  Jag har nyligen handlat från KidsDreamStore och jag är mycket nöjd med min upplevelse. Butiken erbjuder ett stort utbud av leksaker, barnkläder och kalastillbehör från olika populära varumärken som Greta Gris, L.O.L. Surprise!, Spiderman, Pokemon, My Little Pony och Pyjamashjältarna. Det första som fångade min uppmärksamhet var den snabba leveranstiden - min beställning anlände inom några dagar efter att jag hade lagt ordern online. Dessutom överträffade produkterna verkligen mina förväntningar när det gällde kvalitet och prisvärdhet. En annan sak som imponerade på mig var kundservicen; butikens representant besvarade alla mina frågor med tålamod och hjälpte mig att göra informerade köpbeslut. Det finns inget bättre än en vänlig personal som kan svara på alla dina frågor! Sammanfattningsvis måste jag säga att jag hade en fantastisk shoppingupplevelse hos KidsDreamStore. Det breda utbudet av högkvalitativa produkter kombinerat med utmärkt kundservice gör dem till en destination du bör besöka om du letar efter Disney-leksaker eller kläder till ditt barn!


Andra personer tittade också på