KidsBrandStore Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

KidsBrandStore

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

K
Kassulke
Jag köpte kläder till mina barn från KidsBrandStore och jag är verkligen nöjd med mina inköp. Webbplatsen var lätt att navigera på och hittade vad jag sökte efter på nolltid. Leveransen var snabb v...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  KidsBrandStore - Kung över Märkeskläder för Barn & Ungdom

  Jag köpte kläder till mina barn från KidsBrandStore och jag är verkligen nöjd med mina inköp. Webbplatsen var lätt att navigera på och hittade vad jag sökte efter på nolltid. Leveransen var snabb vilket imponerade mig mycket, såväl som den fria returen som erbjuds av dem. Kläder i märkesvaror för barn kan vara svåra att få tag på ibland, men KidsBrandStore har ett stort urval av kläder från ledande modehus. Jag kände mig helt trygg när jag handlade eftersom de samarbetar med välkända varumärken. De hade ett bra prisvärde också! Kläderna kom inom rätt tid och det fanns ingen försening alls under leveransprocessen. Jag skulle definitivt rekommendera denna webbutik till alla som letar efter högkvalitativa märkeskläder till sina barn eller ungdomar.


Andra personer tittade också på