Kaspersky Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Kaspersky

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

E
Ena
Kaspersky är verkligen en världsledande cyber säkerhetslösning för både personligt och företagsbruk. Det var min första gång som jag använde deras tjänster med mina höga krav på data konfidentialit...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Förenklad Och Effektiv Säkerhetsapp från Kaspersky

  Kaspersky är verkligen en världsledande cyber säkerhetslösning för både personligt och företagsbruk. Det var min första gång som jag använde deras tjänster med mina höga krav på data konfidentialitet och integritet, men problemen var lätta att hantera och upplevelsen var mycket positiv. Jag märkte snabbt hur Kaspersky arbetar hårt för att skydda mig mot alla typer av online-hot genom sin effektiva mjukvara. Deras antivirusprogram har ett intuitivt gränssnitt, vilket gör det lätt att använda även om jag inte är bekant med datorer. Programmet fungerar perfekt utan att belasta systemet eller orsaka andra tekniska problem. Företaget erbjuder också viktig information - bland annat i realtid - om de senaste hotmönstren när det gäller cybersäkerhet. Det ger mig kraftfull kunskap om vad man ska undvika på nätet och vad som kan vara en potentiell fara. Sammanfattningsvis rekommenderar jag starkt Kaspersky till alla som letar efter en överlägsen cyber-säkerhetslösning av högsta kvalitet.


Andra personer tittade också på