Jul-Tröja Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Jul-Tröja

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

M
Macy Murazik I
Jag har just köpt en jultröja från Jul-Tröja och jag är så nöjd med mitt köp! Deras urval av design var fantastisk, det fanns över 200 olika alternativ att välja mellan. Dessutom var alla produkter...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Fantastiska jultröjor från Jul-TrÖJA

  Jag har just köpt en jultröja från Jul-Tröja och jag är så nöjd med mitt köp! Deras urval av design var fantastisk, det fanns över 200 olika alternativ att välja mellan. Dessutom var alla produkter på deras hemsida hållbara vilket gjorde mig väldigt glad, då jag vill ta ansvar för min konsumtion. Leveransen gick också smidigt och snabbt, min beställning kom fram till mig bara ett par dagar efter att jag hade lagt den. Tack vare att deras lager ligger i Jönköping kunde de leverera mycket snabbare än vad jag tidigare upplevt hos andra onlinebutiker. En annan sak som stod ut hos Jul-Tröja var deras kundservice. De erbjöd gratis byte om storleken inte passade eller om något annat skulle vara fel med produkten. Detta gav mig trygghet när jag placerade min beställning eftersom det kan vara svårt att bedöma rätt storlek när man handlar kläder på nätet. Totalt sett är Jul-Tröjas jultröjor ett fantastiskt val för någon som letar efter en snygg och hållbar tröja inför julen. Jag rekommenderar verkligen denna butik till vem som helst!


Andra personer tittade också på