Jul-Tröja

Alla recensioner

Jul-Tröja

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo ASOS
ASOS

Att handla kläder behöver inte vara krångligt. Idag finns ett stort utbud av butiker online som erbjuder allt från olika m&au...

Logo Floryday
Floryday

Troligtvis befinner du dig i en situation där du borde rensa ut din garderob. Många av oss har en tendens att spara saker av en ell...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Ute efter en ny skjorta att ha på kontoret, kanske ett bar nya snygga byxor till en kommande utekväll eller varför inte en ny mysou...

Jul-Tröja

Den som firar jul vet hur mycket förberedelser som gäller. Det handlar om att laga mat och duka, fixa inbjudan till hela släkten samt att klapparna ska köpas och packas in. Alla familjer har olika saker som de gillar att göra under julen, vissa sitter bänkade framför TV:n då Kalle Anka börjar medans andra tar julhelgen lite som den kommer. Om du vill mysa till det med din familj nästan jul kan ni köpa en jultröja från Jul-Troja. 

Mer info om Jul-Troja
Företaget kommer från Danmark och grundades redan under 2016. De som grundade företaget valde att göra det eftersom de ville göra julen till en ännu trevligare stund för hela familjen. Alla tröjor som finns i företagets sortiment är unisex vilket betyder att de passar kvinnor, män och barn. Alla produkter som finns i sortimentet har de själva designat, däremot överlåter de själva stickandet till personer som är duktiga på det. Det går att köpa alla produkter direkt via nätbutiken men när julen börjar närma sig brukar även företaget Jul-Troja finnas på olika julmarknader och sälja sina produkter i ett stånd. Företaget är även aktiva på sociala medier och i synnerhet i juletider lägger de de upp mysiga julaktiviteter där man kan bära sin jultröja samt möjligheten att vinna premier. Sedan företagets start har de kunnat erbjuda sina produkter till mer än 100 000 kunder och de har inga planer på att sluta inom snar framtid. 

Produkter och tjänster som erbjuds hos Jul-Troja
Inne på den lättnavigerade hemsidan har alla produkter redan blivit indelade i anpassade kategorier men om du redan vet vad du är ute efter kan du vända dig till sökfunktionen för att hitta den produkten. Om du anser att du har slut på idéer kan du genast ta och kolla in vilka bästsäljarna är. Företaget levererar sina produkter till kunder runt om i hela Sverige och en fraktavgift på 50 kr är det som gäller. Om du dock väljer att göra en större shopping som överstiger 399 kr behöver du inte alls betala något för frakten. När du hittat den perfekta jultröjan kan du genomföra köper genom att betala med kort eller några olika metoder som Klarna erbjuder. Du får hem din produkt och upptäcker att du valt fel eller att den inte passar, då har du ännu möjligheten att inom 14 dagar göra en retur. För att göra en retur ska du börja med att kontakta företaget antingen via e-post eller på telefon, där kan du även ställa frågor. 

Omdömen och erfarenheter av Jul-Troja
Tycker du att det är värt att köpa en speciell jultröja från detta företaget? Tycker du att produkterna ser ut i verklighet som de gör på bild och varför tycker du att man ska handla hos dem? Om du redan har tankar och åsikter om detta företaget varför då inte lämna en recension här inne på ReviewsBird? Använd dina egna ord och berätta för alla där ute vad du tycker om företaget.