Joyland Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Joyland

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Angus Schinner
Jag köpte nyligen sexleksaker från Joyland och min erfarenhet var lysande. De har ett stort urval av produkter i lagret som passar alla olika preferenser. Katalogen är väldigt lätt att använda med ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Lyckad Handel hos Joyland för Dina Njutningsbehov!

  Jag köpte nyligen sexleksaker från Joyland och min erfarenhet var lysande. De har ett stort urval av produkter i lagret som passar alla olika preferenser. Katalogen är väldigt lätt att använda med många sorteringsalternativ för att filtrera efter egna behov. Beställningen gjordes enkelt via deras hemsida och jag fick leveransen precis inom 24 timmar, vilket var fantastiskt snabbt. Dessutom hade de fri frakt då jag spenderade över 699 kronor. Produkterna fanns i perfekt skick när de kom fram till mig, inslagna snyggt i diskreta paket så ingen kände igen vad som låg där inne. Jag rekommenderar starkt Joyland om du vill ha högsta kvalitet på sexleksaker till bra priser, snabb leverans samt öppet köp under 365 dagar!


Andra personer tittade också på