Joyland

Alla recensioner

Joyland

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Joyland

Oavsett om du är singel, har varit med samma parter i 20 år redan eller nyligen hittat en partner kanske du vill äventyra med lite olika leksaker. Att spendera intim tid tillsammans med sig själv eller en partner är viktigare än vad man kanske skulle tro, i alla fall för de allra flesta. Några av många fördelar är att de frigör spänningar och frisätter kroppens må-bra-hormon samt att de gör människan både lugnare och mer harmonisk. Om du vill köpa nya produkter att prova i sovrummet ska du kolla in Joyland. 

Om nätbutiken Joyland
Joyland är ett svenskt företag som har sitt säte i Kalmar i Sverige. Under 2014 lanserades och grundades företaget på e-handelsmarknaden och de har ett sortiment som består av över 8 000 produkter. Dagligen tar Joyland emot hundratals beställningar och i deras 370 kvadratmeter stora lager sker allting. Sedan starten har målet för företaget varit att hjälpa människor till ett bättre samliv vilket i sin tur leder till en högre livskvalitet. Joyland har som ambition att erbjuda produkter som passar alla storlekar på plånböcker och de gör alltid sitt yttersta för att kunderna ska bli så nöjda som möjligt. 

Vad är det som Joyland erbjuder?
Joyland erbjuder produkter för honom, för henne och även produkter som par kan använda tillsammans. Smidigt är det att kolla igenom alla färdiga produktkategorier men har man redan klart för sig vad man är ute efter kan man använda sig av sökfunktionen. För att kunna handla hos Joyland måste kunden vara 18 år eller äldre. En fraktkostnad på 29 kr gäller om kunden handlar för mindre ä 699 kr. Annars erbjuder Joyland fri frakt på alla beställningar som överstiger den summan. Den vanliga leveranstiden från och med att företaget har tagit emot kundens beställning är 1 – 2 arbetsdagar, förutsätt att produkten finns i lager. DB Schenker eller Postnord är de företag som levererar kundernas paket. Du som kund kan vara säker på att alla paket är diskret inslagna så att varken grannen eller leverantör ser vad du har beställt. 365 dagars öppet köp gäller på inköp hos Joyland, och det går att göra en retur förutsätt att den beställda produkten är i obruten förpackning. Om du har några frågor angående en produkt eller hur du gör en beställning kan du ställa din fråga direkt till Joyland via telefon eller e-post. 

Omdömen om Joyland?
Tycker du att produkterna hos Joyland är billigare eller kanske bättre än hos någon annan sajt? Tycker du att de har ett brett utbud och varför tycker du/inte tycker att man ska handla hos dem. Du kan skriva en fritt formulerad recension här på ReviewsBird om det är så att du redan har erfarenhet av företaget. Ditt omdöme kommer att vara till stor hjälp för många där ute som kanske känner sig vilsna bland alla sexbutiker som finns tillgängliga på marknaden.