Jabra Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Jabra

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

T
Tillman Crooks
Jabra erbjuder ett brett utbud av trådlösa hörlurar och headsets för alla dina behov. Jag köpte nyligen Jabras true wireless earbuds och jag är så glad att jag gjorde det! De passar perfekt i mina ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  True Wireless Earbuds från Jabra - Perfekta Ljudet för Träning-och-Omgivande-Stödighet

  Jabra erbjuder ett brett utbud av trådlösa hörlurar och headsets för alla dina behov. Jag köpte nyligen Jabras true wireless earbuds och jag är så glad att jag gjorde det! De passar perfekt i mina öron, även när jag tränar eller rör mig mycket. Ljudkvaliteten är också otrolig - basen är djup men inte tung, och diskanten låter kristallklart utan någon distortion. Dessutom blockerar de bakgrundsljudet effektivt, vilket gör att jag kan lyssna på min musik eller ta telefonsamtal utan störningar från omgivningen. Ytterligare en sak som imponerade mig var hur snabbt och enkelt paret upp dem med min telefon via bluetooth. Jag hade ingen aning om hur man skulle göra det men instruktionerna var lätta att följa. Sammanfattningsvis skulle jag definitivt rekommendera Jabra till alla som söker efter högkvalitativa trådlösa hörlurar eller headset för kontoret eller träning.


Andra personer tittade också på