ITsajten Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

ITsajten

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Anna
Jag nyligen besökte ITsajten för att köpa mobiltillbehör till min nya smartphone. Jag blev imponerad av det breda sortimentet av hemelektronik, datatillbehör och andra mobilprodukter som de erbjöd ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Storslagen butikkopplevelse med ITsajten

  Jag nyligen besökte ITsajten för att köpa mobiltillbehör till min nya smartphone. Jag blev imponerad av det breda sortimentet av hemelektronik, datatillbehör och andra mobilprodukter som de erbjöd på sin digitala plattform. Det jag uppskattade mest var deras marknadslägsta priser och den snabba leveranstiden, vilket är särskilt viktigt om du behöver dina produkter i tid. Med över 600 000 registrerade kunder har företaget en trovärdig bakgrund. När jag väl beställde mina mobiltillbehör fick jag dem inom 24 timmar vilket verkligen överträffade mina förväntningar! Kvaliteten på produkterna var också mycket god och passar perfekt med min enhet. Totalt sett hade jag en riktigt bra shoppingupplevelse hos ITsajten.se. Jag kommer definitivt att rekommendera detta ställe till alla som letar efter högkvalitativa elektroniska artiklar till låga priser!


Andra personer tittade också på