Intermix_WW Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Intermix_WW

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Albina
Intermix_WW är verkligen en fantastisk online-butik för designerkläder. Jag har precis köpt några plagg och jag kan säga att mina förväntningar har överträffats. Webbplatsen var lätt att navigera p...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Fantastisk Butik För Designkläder På Nätet

  Intermix_WW är verkligen en fantastisk online-butik för designerkläder. Jag har precis köpt några plagg och jag kan säga att mina förväntningar har överträffats. Webbplatsen var lätt att navigera på, vilket gjorde shoppingupplevelsen till ett sant nöje. Jag gillade särskilt den breda kollektionen av klädmärken som de erbjuder - allt från klassiska märken till nya designers, och det fanns massor av unika stycken som jag inte sett tidigare i butiker. Kundservicepersonalen jag fick kontakt med var också mycket hjälpsamma och professionella. De kunde besvara alla mina frågor om produkterna på ett tydligt sätt. Slutligen kom min beställning väldigt snabbt vilket imponerade mig ytterligare mer. Allt var ordnat väl och ingenting skadades under transporten. Totalt sett är Intermix_WW en fantastisk butik för designkläder på nätet där du får högkvalitativa produkter tillsammans med utmärkt kundservice!


Andra personer tittade också på