Interflora Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Interflora

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

J
Jacey Kub
Jag har nyligen använt Interfloras tjänster för att skicka blommor till en vän och jag är mycket imponerad av deras snabba leverans. Blommorna var fräscha och välförpackade när de kom fram, precis ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  En Fantastisk Online-Blomleverantör: En Recension av Interflora

  Jag har nyligen använt Interfloras tjänster för att skicka blommor till en vän och jag är mycket imponerad av deras snabba leverans. Blommorna var fräscha och välförpackade när de kom fram, precis som beskrivet på deras hemsida. Det var också fantastiskt att kunna välja mellan så många olika buketter och arrangemang från florister i över 150 länder. Vid beställningen hade jag några frågor om den specifika buketten som jag valde, men kundsupporten var hjälpsam och kunde svara på alla mina frågor utan problem. Beställningsprocessen gick smidigt och det var lätt att navigera genom webbsidan. Totalt sett skulle jag starkt rekommendera Interflora till alla som vill köpa blommor eller andra växter online. Deras högkvalitativa produkter och utmärkta kundservice gör det till ett perfekt val för alla anledningar och önskemål.


Andra personer tittade också på