Inredningsvaruhuset Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

Inredningsvaruhuset

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

D
Dominique Boyle Jr.
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Inredningsvaruhuset. Jag köpte några varor till mitt hem och jag blev imponerad av det stora urvalet av inredning och vitvaror som de har online. Hemsidan...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Inredningsvaruhuset - En all-out inredningsupplevelse!

  Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Inredningsvaruhuset. Jag köpte några varor till mitt hem och jag blev imponerad av det stora urvalet av inredning och vitvaror som de har online. Hemsidan är intuitiv att använda, vilket gjorde det lätt för mig att hitta vad jag sökte efter. Priserna på deras produkter är mycket konkurrenskraftiga, samtidigt som kvaliteten är hög. Jag märkte också att frakten var snabb; min beställning kom fram en dag tidigare än förväntat. Jag skulle definitivt rekommendera Inredningsvaruhuset till alla som letar efter prisvärda högkvalitativa produkter för sitt hem. De har ett fantastiskt utbud både när det gäller design och funktionalitet, så du kommer definitivt att hitta något som passar dina önskemål där.


Andra personer tittade också på