Inredningsvaruhuset

Alla recensioner

Inredningsvaruhuset

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

Andra personer tittade också på

Logo Home-Tex
Home-Tex

Hemtextiler finns i nästan alla rum i hemmet, men vart ska men egentligen vända sig om man är ute efter nya handdukar eller lakan? S...

Logo Homeroom
Homeroom

För att få en hemtrevlig känsla hemma finns det många faktorer att tänka på men möbler och belysning &au...

Logo AliExpress
AliExpress

För många är shopping en av de roligaste sakerna som finns men om man shoppar online, då vill man väl inte spendera v&au...

Logo BGA
BGA

Inredningen vi väljer att ha i vårat hem är väldigt viktig, förutsatt att man väljer den som man själv gillar o...

Inredningsvaruhuset

Alla ska vi kunna trivas i våra hemma. Man ska känna sig både trygg och säker hemma man man vill även känna sig bekväm, och hur kan man göra för att öka bekvämligheten i ett hem? Givetvis ska man se över vilka möbler man köper, men det är även viktigt att köpa rätt och bra vitvaror. Företaget Inredningsvaruhuset har stor koll på vitvaror och om du är ute fett något nytt kan du kolla in vad de har att erbjuda. 

Information om Inredningsvaruhuset
Sedan år 2010 har Inredningsvaruhuset bedrivit sin e-handelsverksamhet och har sedan dess erbjudit sina kunder kvalitativa vitvaror från olika kända varumärken. Företaget säljer prylar och saker till kök, badrum, tvättstuga och andra förvaringsmöjligheter. Inredningsvaruhuset är en del av företaget BSA KÖK & BAD AB som sin tur har drivit sin verksamhet sedan 2005. På företaget arbetar det idag cirka 13 personer och varje dag stävar de efter att skapa en så optimal köpupplevelse för sina kunder som möjligt. Huvudkontoret är idag beläget i Mölndal men de har även ett annat kontor som ligger i Malmö. 

Vad erbjuder Inredningsvaruhuset?
Hos Inredningsvaruhuset kan man hitta produkter från flera välkända varumärken, men även produkter från mindre kända märken som oftast är lite snällare för plånboken. Företaget säljer inte endast stora och klumpiga vitvaror utan de har även även mindre prylar och inredningsdetaljer så att ett komplett hem ska kunna skapas. 

När man gör en beställning på hemsidan så kommer själva leveransen att ta ungefär 3–12 arbetsdagar. Leveranstiden är något som kan variera lite beroende på vad man beställer för produkter men även vad det är för tillverkare. Om man bor i Norge kan man även göra en beställning från Inredningsvaruhuset men då kommer det att tillkomma avgifter för leveransen. Betalningen kan man göra antingen gör direkt med kort men det går även via internetbanken. Efter att Inredningsvaruhuset har sett att pengarna har kommit in på deras konto kommer de att börja behandla inkomna beställningar. På produkterna som företaget säljer kommer det att ingå en ångerrätt på 14 dagar från och med att man har tagit emot sin produkt. För att göra en retur ska produkter ännu vara oanvänd samt att den ska befinna sig i originalförpackningen. 

Omdömen och erfarenheter av Inredningsvaruhuset
Vi på ReviewsBird skulle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och lämna de en recension inne på våran sajt om du redan har erfarenhet av detta företaget. Du kan berätta dina åsikter om produkterna givetvis, men även tankarna du har om tjänsten och företaget i sig. Recensioner är något som kommer att gynna många där ute, till och med företaget själva. Eftersom vi vill att alla ska få goda upplevelser är det gratis att både läsa och skriva recensioner hos oss. Om du undrar över något gällande storlekar, kvalitet eller liknade driver Inredningsvaruhuset en kundtjänst som du kostnadsfritt kan nå antingen på e-post eller via telefon.