inkClub.com Sverige: Dela din recension och läs upplevelser

Alla recensioner

inkClub.com

100% Skulle handla här igen

Recensioner, upplevelser och omdömen i Sverige Skriv en recension

Läs recensioner, åsikter, erfarenheter och klagomål. Lämna din egen recension och betygsätt företaget du handlade från eller anlitade!

I fokus: vad säger våra användare?

A
Andre
Jag har precis köpt bläck till min skrivare från inkClub.com och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Leveransen var snabb och smidig, och det bästa av allt är att de erbjuder 3 års garanti på d...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt sett

  Inköpsrekommendation: Inkclu - Snabba leveranser

  Jag har precis köpt bläck till min skrivare från inkClub.com och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Leveransen var snabb och smidig, och det bästa av allt är att de erbjuder 3 års garanti på deras eget bläck. Det gav mig en extra trygghet som kund att veta att jag kan lita på deras produkter. InkClubs webbplats är lättanvänd och översiktligt strukturerad, vilket gjorde shoppingupplevelsen trevlig för mig. Jag kunde hitta det bläcket som passar till min skrivare snabbt tack vare den intuitiva sökfunktionen på deras webbplats. En annan fördel med inkClub är deras 30 dagars öppet köp samt prisgarantin som ger mig ett bättre möjlighet att ta rätt beslut vid mitt val av produkt. Sammanfattningsvis, så skulle jag rekommendera alla som behöver köpa bläck eller toner till sin hem- eller kontorsskrivare om att handla hos InkClub.com då de ger en hög servicegrad genom sina produkter samt leveranstider.


Andra personer tittade också på